Selecteer een pagina

Webdesign

Het Proces

g

Onderzoeken

In een eerste gesprek wordt op papier gezet wat de uitstraling, het doel en de grootte van de website moet zijn.

l

Ontwerpen

Nu de grote lijnen duidelijk zijn kan er ontworpen worden. Hier wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant, consumentengedrag en stijl.

Ontwikkelen

Nu het ontwerp duidelijk is kan er geprogrammeerd worden. Hier krijgt de website vorm.

w

Overleg

Tijdens de voorgaande fases wordt er overleg gepleegd. Overleg is de sleutel tot succes.

Online

Nu de website af is kan hij online gaan. Vanaf nu is de website in de lucht en kan deze bezocht worden.

s

Onderhoud

Nu dat de site online is en bezocht kan worden is het zaak dat hij up-to-date blijft.

Ook op zoek naar zo’n professionele website?

Neem dan contact op voor meer informatie en prijzen.

Recente Websites

Rego-Fix Nederland

REGO-FIX was de eerste die in 1972 de ER spantang introduceerde. Inmiddels is de REGO-FIX spantang de industrie standaard geworden. De producten van REGO-FIX overtreffen andere producten door de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie. De nieuwe website voor Rego-Fix Nederland straalt dezelfde kwaliteit uit en past in de huisstijl van het merk.

Publiek ZIPnet

De hygiëne adviessite van publiek ZIPnet is een druk bezochte site waar een heel team aan mensen geregeld aan werkt om hem up to date te houden. Bij het herontwerpen van ZIPnet heb ik naast de ontwikkeling van de website een adviserende rol op het gebied van klantgerichtheid, herkenbaarheid en bedrijfsimago. Dit alles is mooi naar voren gekomen in de nieuw ontwikkelde website.

WeSpot

WeSpot green solutions specialiseert zich in het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van duurzaamheid. Ze plaatsen zonnepanelen, verwijderen asbest en vernieuwen uw dak. De recht-door-zee mentaliteit van het bedrijf is doorvertaald in een eigentijdse website.

Bornse Harmonie

De Bornse Harmonie krijgt een website die aansluit bij de huidige tijd. Daarnaast kunnen leden van de harmonie inloggen op een persoonlijke pagina, waar besloten foto’s en documenten ingezien kunnen worden.

VVT vragen forum

Deskundigen infectiepreventie in de VVT sector hadden een platform nodig waarop vragen gesteld en beantwoord kunnen worden. Het VVT vragen forum biedt een besloten omgeving waarop precies dit gedaan kan worden. De website is simpel en straight to the point. Maar zeer effectief.

Reimink Zwembaden

De website van Reimink Zwembaden is een groot project. De website bevat een uitgebreid portfolio, vele pagina’s en een besloten klatenomgeving. Door gebruik te maken van aangepaste CSS is het een unieke website, die goed aansluit bij de identiteit van Reimink Zwembaden.

Berens Coaching

Berens coaching biedt persoonlijke begeleiding op verschillende gebieden. Ik heb hiervoor een complete huisstijl ontworpen. Dit is terug te zien in het logo, de webpagina’s en de visitekaartjes. De website heeft een professioneel uiterlijk met een persoonlijke touch.

PRE-engineering

PRE-engineering is een veelzijdig bouwadviesbureau. Bij het herontwerpen van deze site was de bedrijfsuitstraling van groot belang. Een professionele en gemoedelijke uitstraling was het doel. Daarnaast is het van groot belang dat bezoekers weten wat PRE-engineering kan. Dit resulteerde in een uitgebreide referentielijst.

Urban Farm

UrbanFarm is het eindresultaat van studie gerelateerd project waarbij een fysiek product gecombineerd moest worden met een virtueel product, de website. Het ontwerp, de ontwikkeling en de inhoud is het resultaat van heel de projectgroep. Meer informatie over de leden is te vinden op de contact pagina van UrbanFarm.

Clemens Ontwerpen

Het ontwikkelen van een eigen website is een mooie taak. Door de volledige invloed op het ontwerp te hebben kan ik iets creëren wat mijn less is more filosofie kan vertalen op het beeldscherm. Door het plaatsen van een portfolio kunnen geïnteresseerden zien wat de mogelijkheden zijn en hoe ik mijn ideeën vertaal tot vormgeving.